Μέγεθος κειμένου

Acca XL

ΕκτύπωσηE-mail

Στον ορθολογισµό και στη βελτιστοποίηση του παραγωγικού κύκλου παίζει σηµαντικό ρόλο ο σχεδιασµός της σωστής ροής των υλικών, είτε πρόκειται για ηµιεπεξεργασµένα υλικά, είτε για εξαρτήµατα κατά τη φάση συναρµολόγησης ή τελειωµένα προϊόντα. Η γραµµή βιοµηχανικής εφοδιαστικής της Emmegi προσφέρει συγκεκριµένες λύσεις σε όλες τις ανάγκες αποθήκευσηςεταφοράς και συναρµολόγησης. Το Acca XL είναι ένας πάγκος κατάλληλος για όλες τις εργασίες συναρµολόγησης των κουφωµάτων. Οι συρόµενες και προεκτεινόµενες επιφάνειες επιτρέπουν την επεξεργασία πλαισίων όλων των διαστάσεων και πολύ µεγάλων κατασκευών µε απόλυτη ασφάλεια.


01. ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ
Ρυθµιζόµενα ποδαράκια ως προς το ύψος εξασφαλίζουν την επίτευξη του επιθυµητού ύψους της επιφάνειας εργασίας και την τέλεια ευθυγράµµιση µε τα άλλα προϊόντα της Linea Dinamica. Επιτρέπουν επίσης τη στερέωσή τους στο δάπεδο µέσω ειδικών οπών.

02. ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΛΥΜΕΝΝΗ ΜΕ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΚΟ PVC
Οι επιφάνειες εργασίες είναι καλυµµένες µε αντιολισθητικό PVC που εξασφαλίζει την ασφαλή στήριξη του πλαισίου.

03. ΣΥΡΤΑΡΙΑ
Διαθέτει µια σειρά από βολικά δοχεία για την τοποθέτηση µικροεξαρτηµάτων απλά και µε τάξη για εύκολο εντοπισµό των αντικειµένων.

04. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Αναµονές και ταχυσύνδεσµοι εξασφαλίζουν µε εξαιρετικά εύκολο τρόπο την τροφοδοσία του πεπιεσµένου αέρα.

05. ΠΡΟΕΚΤΗΝΟΜΕΝΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ
Η προσαρµογή πλαισίων οποιασδήποτε διάστασης εξασφαλίζεται τόσο από τα οριζόντια συρόµενα επίπεδα όσο και από το προεκτεινόµενο υποστήριγµα που σύρεται σε τροχούς και επιτρέπει την ευέλικτη αύξηση των διαστάσεων της επιφάνειας εργασίας.

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά  
Συρόμενες και προεκτηνόμενες επιφάνειες στήριξης 2
Επιφάνειες για την τοποθέτηση εργαλειών και εξαρτημάτων 2
Πλάτος επιφάνειας στήριξης 2000 ÷ 4000
Βάθος επιφάνειας στήριξης 1000 ÷ 2000
Δοχεία μικροεξαρτημάτων 6
Επιφάνειες εργασίας καλυμέννες με PVC  
Eπίπεδο εργασίας ρυθμιζόμενο ως προς το ύψος  
Πνευματική εγκατάσταση με 2 ταχυσυνδέσμους  
Ποδαράκια με οπές στερέωσης στο δάπεδο